TSR Toernooi 2015

Gisteren vond een turntoernooi plaats georganiseerd door TSR Rijssen dit in sporthal de Voordam te Hellendoorn!  Dit jaar deed bijna de gehele selectie van Monique mee. Met de nieuwe wedstrijdpakjes en de nieuwe naam GV Wierden schitterden de turnsters op de wedstrijdvloer!

Wedstrijd 1, instap:
In de eerste wedstrijd deden wel liefst 8 turnsters mee in de categorie instap! Annerieke Timmerman (6e), Noa Keurhorst (7e), Naomi Hummelink (18e), Lynn Kamphuis (21e), Fleur Lucassen (24e), Sophie Geerink (27e), Annelyn Bakker (29e) en Naomi Kamp (30e)! Annerieke had ook nog eens de derde beste score behaald op brug!! Dit was dan ook de eerste ‘echte’ wedstrijd voor deze meiden! Ze vonden het hier en daar erg spannend maar ondertussen aan de kant was het dan ook erg gezellig!

Wedstrijd 2, jeugd 1 D1 & junior 4e divisie:
In de tweede wedstrijd deden drie turnsters mee in de categorie jeugd 1 D1: Nina Svartman en junior 4e divisie: Lotte Bredewoud en Britt Rouweler. Helaas is Nina uitgevallen tijdens de wedstrijd door een ongelukkige val van brug. Wel mag ze trots zijn op haar goede sprong!  Lotte (16e) en Britt (7e) turnden beide een prima wedstrijd met een paar kleine foutjes.

Wedstrijd 3, pupil 1 N3 & pupil 2 D1:
In de derde wedstrijd deden zes turnsters mee! In de categorie pupil 1 N3 deden Celeste Svartman (19e), Noa Beuving (5e) en Daphne Sleumer (8e) mee! Noa behaalde de beste score op brug maar door een val van balk mistte ze net het podium! Ook Daphne behaalde de beste score maar dan op balk!
In de categorie pupil 2 D1 deden Evie Bolks (15e), Lara van Elk (13e) en Maren Aalvink (4e) mee! Evie behaalde zelfs de tweede plek op het onderdeel vloer!  Helaas door een val van balk greep Maren net naast het brons!

Het was een bewogen wedstrijddag met veel leuke en mooie prestaties maar ook zijn er hier en daar nog een paar puntjes waar aan gesleuteld kan worden! ? De turnsters van N3 hebben hiervoor nog tot 19 december in Hengelo! De rest heeft nog tot 16 januari voor de eerste plaatsingswedstrijd in Vriezenveen!

Terug naar overzicht