Train(st)ers gezocht

GV Wierden is een gymnastiekvereniging bestaande uit ca. 400 leden die staat voor plezier en prestatie. Het aanbod van de vereniging bestaat uit recreatieve gym, turnen, springen en bewegen op muziek. Deze groepen zijn voor meisjes, jongens en volwassenen. De selecties turnen en springen op district- en landelijk niveau (5e tot en met 2e divisie; D tot en met B-lijn).

Wij zoeken een – Train(st)er turnen / Train(st)er springen / Choreograaf / Train(st)er Bewegen Op Muziek

Je maakt deel uit van de leiding die bestaat uit meerdere gekwalificeerde train(st)ers en assistenten. Jij bent verantwoordelijk voor jouw eigen lesgroep(en). Je bereidt je eigen lessen voor, leert de turnsters op hun niveau oefeningen aan en begeleidt hen tijdens wedstrijden.

Jouw Profiel – Ben jij die enthousiaste train(st)er die zich wil inzetten voor het ondersteunen en versterken van het verenigingsleven. In bezit van KNGU licentie 3 (of in opleiding hiervoor), (C)ALO, MBO Sport en Bewegen niveau 3/4 of gemotiveerd om een opleiding te volgen, dan zijn wij op zoek naar jou!

Ons Aanbod • Uren in overleg, • Salaris afhankelijk van ervaring, • Mogelijkheid tot volgen opleidingen en bijscholingen.

Reactie – Heb je interesse en wil je nog wat vragen dan kun je bellen met Inge Borkent 0546-575653. Jouw sollicitatiebrief, voorzien van je motivatie en CV, kun je sturen naar info@gvwierden.nl

Terug naar overzicht