Play-off wedstrijd, 5e divisie, in Rijssen

Gisteren was de play-off wedstrijd, 5e divisie, in Rijssen.

In ronde 1 kwamen in de categorie pupil 1 Caya en Juliette in actie. Zij hebben beide een goede wedstrijd laten zien wat voor Caya werd beloond met een 8e plek en een finale plaats! Juliette werd knap 22e in een groot deelnemers veld van 40 kinderen. In baan 2 kwamen Silke en Maaike in actie in de categorie jeugd 1. Ook zij mogen trots zijn op hun wedstrijd, beide geen enkele val van balk. Silke werd 7e en is hiermee geplaatst voor de finale! Maaike behaalde de 12e plek. Ook dit keer in een deelnemersveld van 30 kinderen.

In ronde 2, categorie pupil 2, turnden Rose, Anne Sophie en Jolijn. Ze lieten een goede wedstrijd zien, maar hadden allen moeite met de balk. Rose ging net niet door naar de finale met een 9e plek, Jolijn werd 32e en Anne Sophie 37e. Romy turnde in de categorie jeugd 2 en liet een mooie wedstrijd zien, helaas liet ze wat punten liggen op sprong. Romy werd 21e.

In de 3e ronde kwam het jongste lid van de dinsdag groep in actie: Lotte. Ze liet een ontzettend goede wedstrijd zien en dit werd beloond met een 5e plek. Hiermee heeft ze een plek in de finale bemachtigd! Desiree turnde in de categorie junior. Ze liet een strakke wedstrijd zien met zelfs een 4e plek op sprong. Ze werd 11e en dit was helaas net niet genoeg voor de finale.

We kunnen terug kijken op een mooie dag voor GV Wierden en zijn ontzettend trots op alle turnsters!!

De foto’s zijn hier terug te vinden:

Terug naar overzicht