Overijsselse finale 4e divisie te Kampen

Vandaag vond de Overijsselse finale in Kampen voor de turnsters die turnen in de D1 / 4e divisie plaats. 10 turnsters hebben zich hiervoor geplaatst en kwamen uit voor GV Wierden!

Wedstrijd 1 – instap D1
Zes van de tien instappers hadden zich voor vandaag geplaatst voor de Overijsselse finale! Alle turnsters hebben een prima wedstrijd geturnd met helaas wel allemaal een val van de balk en aantal andere foutjes! Ondanks de foutjes zijn er toch mooie oefeningen tot stand gekomen. Annerieke Timmerman en Naomi Hummelink lieten zelfs voor het eerst een arabier flikflak zien op de vloer! Uiteindelijk eindigde Lynn Kamphuis 35e, Annelyn Bakker 34e, Naomi Hummelink 27e, Fleur Lucassen 25e, Noa Keurhorst 23e en Annerieke Timmerman 4e! Annerieke’s 4e plaats was voldoende om zich te plaatsen voor de district finale op 28-5-2016 in Hengelo!

Wedstrijd 2 – pupil 1 D1
In deze ronde was Kristel aan de beurt. Helaas begon Kristel met twee vallen van de balk, waardoor een plaatsing erg moeilijk zou worden. Kristel turnde verder een erg nette vloeroefening en twee super sprongen. Kristel werd op sprong 3e van alle deelnemers. Helaas was het niet voldoende voor een vervolg ronde.

Wedstrijd 3 – pupil 2 D1
Alle drie de pupillen 2 hebben zich geplaatst voor de Overijsselse finale! Lara die eigenlijk ziek is en gisteren nog de hele dag in bed lag liet toch even zien dat ze kan turnen! Alle drie de turnsters hebben een foutloze wedstrijd geturnd! Maren behaalde ook nog eens de tweede beste score op balk en vloer! Lara van Elk behaalde de 22e plaats en is helaas niet door naar district finale. Evie Bolks die vorig jaar nog D2 turnde heeft netjes de 12e plaats behaald en heeft zich geplaatst voor de district finale! Maren behaalde zelfs de 2e plaats die werd bekroond met een zilveren medaille en dat betekent door naar de district finale in Hengelo!

Uiteindelijk hebben drie turnsters van de tien zich weten te plaatsen voor de district finale in Hengelo op 28-5-2016!

De foto’s van deze dag zijn hier terug te vinden.

Terug naar overzicht