NK C-lijn jeugdspringgroep

Zaterdag 10 juni was het eindelijk zo ver! De finalewedstrijd van het NK C-lijn voor onze jeugdspringgroep. Zaterdagochtend moesten we al vroeg vertrekken richting Surhuisterveen. Na een korte warming up was het eerste onderdeel, airtrack, aan de beurt. De resultaten van de eerste plaatsingswedstrijd die in februari werd gehouden, telden 1x mee en de resultaten van afgelopen zaterdag telden dubbel. Het was dus erg belangrijk een goede, stabiele wedstrijd te springen. En dat lukte zeker op het onderdeel airtrack! De meiden turnden een strakke wedstrijd. De sprongen waren dit keer ook meer waard dan in de eerste wedstrijd.

Plankoline-kast was het volgende onderdeel. De netheid zakte helaas iets weg. Bij trampoline hadden de meiden het weer helemaal te pakken en werd er mooi en stabiel gesprongen. Als laatste was trampoline-pegasus aan de beurt. Opnieuw zonder vallen en met hele mooie sprongen.

Wat een topwedstrijd was het vandaag! De prijsuitreiking bevestigde dit. We zijn Bondkampioen geworden (1e) op trampoline, tweede op trampoline-pegasus en derde op airtrack. Op plankoline-kast werd een 6e plaats behaald.

De meiden mogen trots zijn op deze super prestatie! Op naar volgend seizoen!

Terug naar overzicht