kwalificatiewedstrijden turnen voor jeugd op landelijk niveau 26 januari a.s.

Zaterdag 26 januari zal sporthal ‘n Dikken in het teken staan van kwalificatiewedstrijden turnen voor jeugd op landelijk niveau. In samenwerking met de KNGU zal Gymvereniging Wierden deze wedstrijd mogelijk maken. De door Univé ondersteunde wedstrijd is de laatste uit een reeks van drie kwalificatiewedstrijden waarbij turnsters uit de regio in verschillende leeftijdscategorieën op 3e Divisie, Nationaal 3 en 4 niveau strijden voor een felbegeerde plek in de meerkamp- en of toestelfinales district Oost later dit seizoen.

Voor GV Wierden zullen enkele turnsters de strijd aangaan en hun mooiste oefeningen laten zien om zo een hoge score neer te zetten. Uiteindelijk doel is een plaats te bemachtigen in eerder genoemde finale. Er wordt geturnd op de onderdelen balk, ongelijke brug, sprong en vloer. De wedstrijd duurt van 08:30 uur tot 18:00 uur en is verdeeld in vier rondes!

Interesse in de turnsport of gewoon genieten van mooi turnen? Kom dan langs in Sporthal ‘n Dikken, Dikkensweg 1 te Wierden. Personen t/m 12 jaar gratis, personen boven 12 jaar: €3,50

Terug naar overzicht