Jeugdleden en ondernemers zorgen voor succes GV Wierden

In de maanden van 15 september tot en met 11 december zijn de leden van gymvereniging Wierden op pad geweest om loten van de Grote Clubactie 2018 te verkopen. Al meer dan 45 jaar steunt de Nationale Stichting Grote Clubactie het Nederlandse verenigingsleven. Volgens de stichting zijn verenigingen namelijk de basis voor een gezonde samenleving. Daarom organiseren zij jaarlijks een landelijke loterij waarmee verenigingen extra inkomsten werven.

 

Boven verwachting goed verlopen

Net als bijna iedere club kan GV Wierden het extra geld goed gebruiken. De opbrengst van de verkochte loten biedt de vereniging de mogelijkheid tot vernieuwing. Hiermee kunnen gym- en turntoestellen of andere materialen worden onderhouden of vervangen en evenementen worden georganiseerd. Elk jaar realiseren ongeveer 5.500 verenigingen via de Grote Clubactie hun doelen. Zo helpen de kopers van loten, de vereniging en de sport betaalbaar te houden

Penningmeester Luc de Jong vertelt: ‘’Onze Clubactie is boven verwachting goed verlopen. Een groot deel van de jeugdleden heeft zich ingezet. Na vorig jaar voor het eerst in het bestaan van de nieuwe vereniging, onder aanvoering van enkele trainsters, spontaan te hebben meegedaan is er dit jaar met hulp van de sponsorcommissie nog meer energie op gezet”. De Jong, medeorganisator van de Grote Clubactie binnen GV Wierden, kijkt dan ook vol enthousiasme terug op deze geslaagde actie.

Succes met Superloten

Een deel van het succes zit ‘m in de verkoop van Superloten. Zo heeft de vereniging een aantal Wierdense ondernemers bereid gevonden om een SUPERLOT te kopen. Het Superlot vertegenwoordigt 50 loten en is een vorm van mini-sponsoring. GV Wierden is deze ondernemers dan ook dankbaar dat zij op deze wijze de vereniging willen ondersteunen.

De trekking vindt plaats op 12 december en vanaf 13 december kunnen lotenkopers hun loten checken op de website van de Grote Clubactie https://clubactie.nl/prijzen-en-winnaars.

 

Terug naar overzicht