GV Wierden blij verrast: COGAS ondersteunt Overijsselse finale turnen voor jeugd 4e divisie.

WIERDEN – Het Cogas Cultuurfonds heeft maandag 1 april meegedeeld de door GV Wierden in samenwerking met de KNGU district Oost georganiseerde wedstrijden met een financiële bijdrage te ondersteunen.

Deze ondersteuning helpt GV Wierden deze artistieke vorm van gymnastiek bij een breed publiek binnen Twente bekend te maken, kinderen en jongeren de mogelijkheid te bieden om in de directe nabijheid van hun woonplaats in regionaal verband met elkaar te wedijveren en tegelijkertijd het sportevenement laagdrempelig en betaalbaar te houden.

Meedoen is belangrijk voor kinderen!

Stem op Facebook voor de Cogas Cultuurprijs

Al vele jaren is Cogas een trouwe ambassadeur van kunst en cultuur, door bijdragen vanuit het Cogas Cultuurfonds aan uiteenlopende mooie initiatieven. Cultuur verbindt ons allemaal. En aangezien verbinden de kern van het werk van Cogas is, blijven zij kunstzinnige en culturele evenementen steunen met een bijdrage vanuit het Cogas Cultuurfonds. Daarnaast reiken zij ieder jaar de Cogas Cultuurprijs uit! Deze publieksprijs is een extra beloning voor het initiatief dat uit 3 genomineerden wordt gekozen. Houd de Facebookpagina ‘Cogas houdt van cultuurin de gaten voor de bekendmaking van de 3 genomineerden en stem op uw favoriet!

Terug naar overzicht