Goede resultaten tijdens de Play off 4e divisie in Nieuwleusen

Play off 4e divisie, D1 – Nieuwleusen

Op zaterdag 27 februari vond de play off wedstrijd plaats van de turnsters die turnen in de 4e divisie of D1. Deze turnsters hadden nogmaals een kans om zich te plaatsen voor de Overijsselse finale op zaterdag 2 april in Kampen.

Wedstrijd 1 – instap, jeugd 1 en jeugd 2

In de eerste wedstrijd was de grootste groep van de dag. In baan 1 turnden de instappers Annelyn Bakker, Lynn Kamphuis & Naomi Kamp. Naomi Kamp heeft grote stappen gemaakt de afgelopen periode waardoor ze trots op zichzelf mag zijn! Lynn KaGmphuis kreeg het voor elkaar om op de 10 cm brede balk te blijven staan, wat haar de derde beste score van dit toestel oplevert! Een grote overwinning voor Lynn! Annelyn sprong de sterren van de hemel bij sprong en vloer! Op vloer behaalde Annelyn zelfs de tweede beste score! Uiteindelijk behaalde Naomi Kamp de 24e plaats, dit was helaas niet voldoende voor de finale. Lynn Kamphuis haalde erg knap de 4e plek en Annelyn Bakker ging naar huis met de bronzen medaille! Lynn en Annelyn hebben zich beide geplaatst voor de finale!

In baan 2 turnde Nina Svartman in de categorie jeugd 1. Ook Nina turnde een goede wedstrijd met mooie oefeningen op vloer en balk! Nina behaalde de 13e plaats, dit was helaas niet voldoende voor de finale in Kampen.

In baan 2 turnde tevens Tessa Dekkers in de categorie jeugd 2. Tessa Dekkers viel helaas twee keer van de balk, maar wist de hoogste score op sprong te behalen (11,150)! Super knap!

Op vloer en brug scoorde Tessa erg gemiddeld. Jammer genoeg had Tessa niet voldoende punten om door te mogen naar de finale. Tessa werd 11e!

Wedstrijd 2 – junior

Lotte Bredewoud turnt in de categorie junior 4e divisie. Lotte startte haar wedstrijd op brug! Ze vervolgde haar wedstrijd met mooie oefeningen op de andere toestellen. Helaas moest Lotte een val op balk en vloer incasseren! Wel liet ze op vloer twee nieuwe series zien waaraan je kunt zien dat ze goed vooruit gaat! Lotte behaalde de 15e plaats, helaas niet genoeg om zich te plaatsen voor de finale.

Wedstrijd 3 – pupil 2

Lara van Elk is vorig jaar aangesloten bij de turnselectie. Lara startte haar wedstrijd goed op de 10 cm brede balk! De lijn van de goede oefeningen trok Lara door naar de andere toestellen. Ook liet ze voor het eerst de arabier flikflak zien op vloer! Deze goede oefeningen werd beloond met een tweede plaats, dus een zilveren medaille! Dat betekent dat Lara zich geplaatst heeft voor de finale in Kampen! Ook Maren Aalvink, turn vriendinnetje van Lara, was mee om Lara aan te moedigen! Maren kreeg een mooie taak van trainster Monique! Ze moest in de gaten houden wanneer Lara aan de beurt was en haar nummertje ophouden voor de oefening van Lara. Maren is geslaagd voor deze taak en heeft het goed uitgevoerd!

Dat betekent dat we in totaal met 10 turnsters (!) aanwezig zullen zijn tijdens de Overijsselse finale in Kampen! De trainsters kijken terug op een succesvolle dag! Op naar de Overijsselse finale!

Foto’s van deze dag zijn hier te bekijken.

Terug naar overzicht