District finale 4e divisie – Hengelo

Annerieke Timmerman, Maren Aalvink en Evie Bolks hebben zich knap geplaatst voor de district finale in Hengelo. In de vierde divisie is de district finale het eindstation en is het hoogst haalbare qua wedstrijden.

Wedstrijd 1 – instap D1
Annerieke begon haar wedstrijd goed op sprong! Op sprong kan er nooit zo heel veel verkeerd gaan, daarom is het altijd fijn om te beginnen op sprong! Vervolgens heeft ze de goede lijnen doorgezet in de volgende toestellen, brug, balk en vloer! Balk was erg spannend doordat de inturn beurt van Annerieke niet lekker liep. Gelukkig heeft ze haar oefening op balk volledig uit kunnen turnen zonder de balk te verlaten.
Annerieke mag onwijs trots op zichzelf zijn, want dat zijn wij als trainsters wel! Annerieke is 23e geëindigd in district Oost!

Wedstrijd 3 – pupil 2 D1
Maren en Evie hebben een goede wedstrijd geturnd! Ze begonnen beiden sterk op vloer en trokken deze goede lijn door naar sprong, brug en balk! Op balk behaalde Evie zelfs de 6e score! Dat is erg knap in een sterk deelnemersveld! Helaas heeft Maren de balk één keer vroegtijdig moeten verlaten.
Na een goede en spannende wedstrijd komt altijd een prijsuitreiking! Evie behaalde erg knap de 21e plek en Maren de 15e plek!
Voor Evie was het een bijzonder seizoen en ze heeft zich goed staande gehouden! Evie heeft dit jaar een stap omhoog gemaakt, van de D2 waar ze Overijssels Kampioen werd en nu heeft Evie de district finale D1 behaald!

Terug naar overzicht