1e plaatsingswedstrijd jongens GV Wierden: meteen medailles!

Afgelopen zaterdag was de eerste plaatsingswedstrijd van het heren turnen. Deze wedstrijd vond plaats in Didam. Als eerst waren Mats Hoppen, Gijs Joosten en Aron Keurhorst (instap niveau 20) aan de beurt.
Voor Aron en Gijs was dit de √°llereerste turnwedstrijd! Na een start met gezonde spanning, turnden ze alsof dit dagelijkse kost was. Tijdens de prijsuitreiking was de spanning van hun gezichten te lezen, maar niet voor niets: Aron werd 4e, Mats 3e en Gijs zelfs 2e!
Vervolgens waren Stenn Gierveld, Simon Bekhuis, Wensong Schipper, Aaron Kortenhoeven en Thijs Laroussiyen (pupil niveau 18) aan de beurt. Zij hebben al wat wedstrijdervaring opgedaan, maar de meesten van hen moesten van niveau 21 of 20 de overstap naar niveau 18 maken. Best lastig om binnen een paar maanden zulke moeilijke oefeningen te turnen. Uiteindelijk was hier weinig van te zien: ze turnden mooie, stabiele oefeningen! De uitslag was dan ook verrassend goed: Simon 8e, Aaron 7e, Thijs 6e, Stenn 4e en Wensong werd 1e en ging met goud naar huis!
Al met al resultaten om trots op te zijn! De komende weken zal er weer hard gewerkt worden om de oefeningen hier en daar te verbeteren, zodat ze op 2 februari hun kunsten nogmaals kunnen vertonen tijdens de 2e plaatsingswedstrijd in Almelo.

Terug naar overzicht